Produk

  • PLA Straw

    PLA jarami

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • Resin

    Résin

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • Stretch film

    Pilem manteng

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • High transparent film

    Pilem transparan tinggi

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • Cup lid

    Tutup cangkir

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • Shopping bag

    Kantong balanja

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • Kitchen Trash bag

    Kantong Sampah Dapur

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • dog poop bag

    kantong kotoran anjing

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • Paper Cutlery

    Tukang Cetakan Kertas

    100% Biodegradable & Compostable, eco-friendly, teu ngarugikeun lingkungan.
  • Biodegradable PLA Cling Wrap

    Bungkus Pling Cling Biodegradable

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.