PLA jarami

Pedaran pondok:

100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Ngaran Produk

Jarami PLA Biodegradable

Bahan atah

PLA (Polylactide)

Ukuranna

Ngarobih Ukuran

Ngepak

Ngarangkep ngarobih

Warna

Warna Disaluyukeun

Tempat Asalna

Anhui, Cina

Aplikasi

Nginum

Kauntungannana

Bisa diborogod

Sértipikasi

FDA, EN13432, BPI

Gambar

Ukuranna

Ukuranna

6 * 200mm jarami lempeng

0,6g

6 * 210mm jarami fléksibel

0,66g

Dibungkus 6 * 200mm

jarami lempeng

0,6g

Dibungkus 6 * 210mm

jarami fléksibel

0,66g

Dibungkus ku nyetak jarami lempeng 6 * 200mm

0,6g

Dibungkus ku nyetak jarami fléksibel 6 * 210mm

0,66g

6 * 200mm jarami lempeng Kalayan nyetak dina jarami

0,6g

6 * 210mm jarami fléksibel Kalayan nyetak dina jarami

0,66g

Kakuatan

A: 100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.

B: Pamakéan: Pamakéan Dapur. Pemanasan gelombang mikro, pelestarian tuangeun kulkas, bungkus tuangeun seger sareng asak sareng acara-acara sanésna seueur dianggo dina rumah tangga, supermarket, hotél sareng industri bungkusan tuang industri.

C: Layanan: Kanggo produk anu parantos réngsé, kami nyayogikeun rencana jangka panjang ngaréaksikeun naon waé anu dipibanda ku nasabah; pikeun bahan anu dirobih, kami nyayogikeun jasa téknologi jual-jual pikeun mastikeun kasuksésan ngahasilkeun.

Naha Pilih Kami

A, jaminan Kualitas

Kami gaduh sistem QA propésional pikeun mastikeun kualitas barang massal kami, tina bahan baku dugi ka produk réngsé.

B, Téknologi canggih:

Tetep ningkatkeun téknologi salami manufaktur, urang tiasa ngahasilkeun pilem PLA kualitas luhur;

C, tim Profesional:

Kami ahli dina produk anu aya hubunganana sareng PLA langkung ti 10 taun, pikeun ngarobih bahan baku, ngadamel produk PLA, pikeun ngajaga produk kami kualitas sareng fungsi tingkat tinggi. Ti tim teknisi ka tim penjualan, kami didedikasikan pikeun nyayogikeun biodegradable anu paling hadé solusi pikeun sadaya palanggan dina industri anu béda.

D, Sértipikat:

Kami gaduh sertipikat anu aya hubunganana pikeun produk kami, pikeun ngabuktikeun kasalametan produk kami ogé nunjukkeun kaikhlasan kami, sapertos FDA, EN13432, ASTM D6400, BPI, jsb.

FAQ

Naon hartosna 100% Compostable?

100% kompos hartosna yén produk PLA tiasa diperbaharui. Éta tiasa dirobih deui kana monomer sareng polimér, atanapi, éta tiasa didiodegradasi janten cai, karbon dioksida sareng bahan organik. PLA jauh langkung sustainable tibatan palastik tina bahan bakar biasa.

Sabaraha lami pikeun produk PLA lengkep?

Ilaharna, PLA sapinuhna bakal kompos dina kompos komérsial sakitar 30-45 dinten. Di tempat sampah di bumi aranjeunna tiasa langkung lami.

Naha PLA kompos di tempat sampah kuring?

Produk PLA meryogikeun jumlah panas, beueus sareng hawa pikeun kompos. Dukaeun landihan anu khas henteu ngandung kaayaan anu diperyogikeun ieu sareng barang-barang anu dialungkeun dina tempat sampah biasana tungtungna di tempat tumpukan ieu. Ogé, tempat pembuangan sampah biasana disegel anu hartosna yén dékomposisi kajantenan di handapeun permukaan sareng naon anu dialungkeun kana tempat sampah disimpen salami sababaraha taun saatos.

Naon sarat gudang pikeun PLA?

PLA kedah dijaga tina sinar panonpoé langsung sareng di tempat anu tiis sareng garing. Tetep produk PLA dina suhu 110 derajat (F) sareng handap asor 90% sepanjang waktos.

Kumaha kuring kedah ngadamel produk PLA salami transportasi?

Simpen produk PLA dina tempat anu tiis sareng garing kalayan suhu henteu kantos ngaleuwihan 110 derajat (F). Sanaos henteu diperyogikeun, treuk dina kulkas disarankeun pisan dina ngangkut produk PLA.

Dupi abdi tiasa nganggo produk PLA kanggo inuman anu panas?

Leres, upami suhu inuman henteu langkung ti 110 derajat (F). Produk PLA performa langkung saé nalika dianggo sareng inuman anu tiis sanaos toleransi panas anu khas pikeun produk PLA nyaéta 110 derajat (F). Kami ngagaduhan tutup cangkir kopi CPLA tahan panas pikeun nyocogkeun cangkir kertas anu tiasa dianggo dina inuman anu panas.

Naon biaya rata-rata PLA dibandingkeun sareng produk plastik biasa?

Biaya rata-rata gumantung kana mérek, jinis, sareng ukuran ordo. Nanging biaya dibandingkeun sareng produk plastik biasa janten langkung kompetitif sabab minat produk biodegradable naék. Bedana harga sakitar 15 +%.

Naha produk PLA aman didahar?

Produk PLA henteu didahar saatos umumna henteu toksik. Potongan leutik PLA sigana bakal ngaliwat sacara henteu bahaya ngalangkungan saluran pencernaan. Sakali ngaliwat saluran pencernaan éta bakal dileungitkeun dina tai. Punten konsultasi sareng dokter upami nyeri atanapi henteu raoseun timbul.

Abdi alérgi kana jagong; naha kuring masih tiasa nganggo produk PLA?

Leres, panas anu dianggo dina prosés nurunkeun aci tina jagong ngancurkeun profiilin réaktif imunologis. Profilin mangrupikeun bahan kimia anu biasana nyababkeun réaksi alérgi sareng henteu aya dina produk PLA.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan