Résin PLA

  • Resin

    Résin

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.