Pilem PLA

  • Stretch film

    Pilem manteng

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • High transparent film

    Pilem transparan tinggi

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • Biodegradable PLA Cling Wrap

    Bungkus Pling Cling Biodegradable

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.