PLA Kantong

  • Shopping bag

    Kantong balanja

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • Kitchen Trash bag

    Kantong Sampah Dapur

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.
  • dog poop bag

    kantong kotoran anjing

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, henteu ngarugikeun lingkungan, tiasa didegradasi janten H2O sareng CO2 di fasilitas kompos industri dina 180 dinten.