Naon bahan kompos?

Degradasi kompos nyaéta watesan biodegradasi, sebutan lingkungan mikroba, waktos dégradasi, standar sareng pangaruhna kana lingkungan. Uni Éropa ngagaduhan definisi pikeun ieu, anu didadarkeun salaku "bahan kompos". Numutkeun ka EN13432, bahan kompos kedah nunjukkeun karakteristik biodegradabilitas, nyaéta kamampuan bahan kompos pikeun ngarobih kana CO2 dina aksi mikroorganisme. Pasipatan ieu diukur ku metode uji standar laboratorium: en14046 (ogé diungkabkeun salaku iso14855: biodegradability dina kaayaan kompos anu dikontrol). Dina raraga nunjukkeun biodegradabilitas lengkep, sahenteuna 90% tina tingkat biodegradasi kedah dihontal kirang ti 6 bulan.


UÉ ngaluarkeun peraturan ngeunaan bahan degradable kompos

Disintegrasi anu diukur dina tés kompos pilot (en14045), nyaéta fragméntasi sareng leungitna pisibilitas (henteu aya kontaminasi anu katingali) dina kompos akhir. Sampel bahan uji disusun sareng limbah biologis salami 3 bulan. Kompos akhir teras ayakan ngalangkungan ayakan 2 mm. Massa résidu bahan uji kalayan ukuran> 2mm kedah kirang ti 10% tina massa aslina.


Prosés siklus bahan kompos

Henteu aya pangaruh négatip dina prosés kompos, anu diverifikasi ku tés kompos komposisi pilot. Tingkat logam beurat anu handap (sahandapeun maksimum anu dipasihkeun) sareng henteu aya pangaruh négatip kana kompos akhir (nyaéta réduksi nilai agronomis sareng ayana épék ékotoksikologis dina pertumbuhan pepelakan). Tés pertumbuhan pepelakan (dirobih oecd208) sareng analisis fisikokimia sanésna dilarapkeun kana kompos dimana dégradasi bahan uji kajantenan.

Bahan Biodegradable kami (Wuhu Radar Plastik Company Limited) produk manufaktur sareng
Kami nyandak PLA sareng PBAT salaku bahan utama kami pikeun produk biodegradable kami. Sapertos
1, bungkus cling PLA, pilem PLA Stretch, pilem kemasan PLA;
2, kantong PLA (kantong kotoran anjing biodegradable, kantong sampah biodegradable), nyaéta PLA + PBAT;
3, jarami PLA, Jarami nginum PLA biodegradable.
Produk kami sadayana 100% biodegradable sareng kompos, anu EN13432, ASTM D6400, BPI, FDA, disatujuan.


Pos waktos: Dec-19-2020