Naon bahan Biodegradable

Harti bioplastik: upami plastik dumasar kana bio, éta dihartikeun bioplastics, biodegradable, atanapi duanana. Basis biologis nuduhkeun yén produk (bagian) asalna tina biomassa (pepelakan). Bioplastik asalna tina jagong, tebu atanapi selulosa. Biodegradasi bioplastik gumantung kana struktur kimia na. Salaku conto, 100% bio based, bioplastics teu merta biodegradable.
Plastik biodegradable mangrupikeun plastik anu tiasa diuraikeun ku tindakan organisme hirup, biasana mikroba, kana cai, karbon dioksida, sareng biomassa. Plastik biodegradable biasana dihasilkeun kalayan bahan baku anu tiasa diénggalan, mikro-organisme, pétrokimia, atanapi gabungan sadayana.
Sedengkeun kecap "bioplastic" sareng "plastik biodegradable" sami, kecapna henteu sinonim. Henteu sadayana bioplastik anu biodegradable.
Biodegradasi mangrupikeun prosés kimia dimana mikroorganisme anu aya di lingkungan ngajantenkeun zat janten bahan alami sapertos cai, karbon dioksida sareng kompos (tanpa bahan tambahan buatan). Prosés biodegradasi gumantung kana kaayaan lingkungan di sakurilingna (misal lokasi atanapi suhu), bahan sareng aplikasi.
Klasifikasi bioplastik


Klasifikasi bioplastik

Pangwangunan bioplastik ayeuna
Polimér énergi anu tiasa diénggalan tiasa dibagi kana polimér aci, asam polilaktik (PLA) PHB polyhydroxyalkanoates (PHA) polimér selulosa.

Kaluaran global bioplastik bakal 2,11 juta ton di 2019 sareng 2,43 juta ton di 2024, anu diperkirakeun ningkat sakedik. Dibandingkeun sareng kaluaran global langkung ti 359 juta per taun / ton plastik, éta masih nyayogikeun saimbang leutik. Bungkusan plastik anu sami (kaku sareng fleksibel) mendominasi kapasitas produksi bioplastik global, kalayan langkung ti satengah (53%) di pasar bioplastik umum taun kamari.

Gagasan anu aya dina dasar polimér dumasar bio nyaéta ngagentoskeun karbon fosil ku sumber daya anu diperbaharui sareng ramah lingkungan (gula dina pepelakan), dina kecap sanésna, pikeun ngahasilkeun polimér tina sumber daya alam anu terbarukan, sareng gancang nguraikeun bungkusan sareng balik deui ka alam.

Bahan Biodegradable kami (Wuhu Radar Plastik Company Limited) produk manufaktur sareng
Kami nyandak PLA sareng PBAT salaku bahan utama kami pikeun produk biodegradable kami. Sapertos
1, bungkus cling PLA, pilem PLA Stretch, pilem kemasan PLA;
2, kantong PLA (kantong kotoran anjing biodegradable, kantong sampah biodegradable), nyaéta PLA + PBAT;
3, jarami PLA, Jarami nginum PLA biodegradable.
Produk kami sadayana 100% biodegradable, nyaéta EN13432, ASTM D6400, BPI, FDA, disatujuan.


Pos waktos: Dec-19-2020