Warta

  • What is compostable materials?

    Naon bahan kompos?

    Degradasi kompos nyaéta watesan biodegradasi, sebutan lingkungan mikroba, waktos dégradasi, standar sareng pangaruhna kana lingkungan. Uni Éropa ngagaduhan definisi pikeun ieu, anu didadarkeun salaku "bahan kompos". Numutkeun ka EN13432, ko ...
    Maca deui
  • What is Biodegradable materials

    Naon bahan Biodegradable

    Harti bioplastik: upami plastik dumasar kana bio, éta dihartikeun bioplastics, biodegradable, atanapi duanana. Basis biologis nuduhkeun yén produk (bagian) asalna tina biomassa (tutuwuhan). Bioplastik asalna tina jagong, tebu atanapi selulosa. Biodegradasi bioplastik gumantung kana strukturna kimia ...
    Maca deui
  • Typical application of polylactic acid bioplastics

    Aplikasi ilaharna bioplastik asam polylaktik

    Larapan has bioplastics asam polylactic PLA sorangan kagolong poliéster alifatik, anu ngagaduhan ciri dasar bahan polimér umum, kinerja olahan mékanis anu saé sareng panyusutan anu handap. Éta tiasa dianggo pikeun kaseueuran palastik sintétik. Hal ieu loba dipaké pikeun nyieun pa ...
    Maca deui
  • What is the difference between degradable, biodegradable and compostable?

    Naon bedana degradable, biodegradable and compostable?

    Plastik biologis sareng plastik biodegradable mangrupikeun palu ramah lingkungan sareng sustainable pikeun plastik tradisional anu utamina didamel tina minyak bumi. "Degradable", "biodegradable" sareng "compostable" mangrupikeun istilah anu sering ditingali ku jalma nalika nyarios ...
    Maca deui