Taros Kami

Wuhu Radar Plastik Perusahaan Terbatas

Alamat

Gedong 4, Taman Industri Santang,

No. 338, Jalan Jiuhua North, Wuhu, Anhui,

Telepon

Jualan: + 86-13866377412

Sokongan: + 86-0553-2619084

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami