• BANNER2
  • BANNER2
  • BANNER3
10 taun pangalaman produk biodegradable
  • /about-us/
  • /about-us/
  • /about-us/
  • /about-us/
  • Sejarah: Didirikeun taun 2010, Khusus pikeun produk anu aya hubunganana sareng PLA 10 taun.
  • Prinsip: Janten harmoni sareng alam.
  • Palayanan: Nyayogikeun solusi biodegradable anu paling pas pikeun sadayana konsumén dina industri anu béda.
  • KakuatanTéknologi canggih dina produk anu aya hubunganana sareng PLA, pangalaman propésional dina produk biodegradable.
  • Kabudayaan: Sadayana mikaresep kabagjaan sareng kabébasan.
maca deui
tingali sadayana
Case
Case